Tijdens een kinderfeestje zijn ouders vaak aan het rennen en vliegen om hun jarige kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk feest te geven. Maar dit kan natuurlijk ook op een andere manier...

Kinderfeestje bij het KinderKOOKeiland

Het KinderKOOKeiland verzorgt voor uw kind een compleet kinderfeestje. U hoeft zelf nergens voor te zorgen, de kinderen gaan samen met het team van KinderKOOKeiland aan de slag om een heerlijke maaltijd klaar te maken. De duur van het feestje verschilt per arrangement, arrangement 1 duurt 2 uur en arrangement 2 duurt 2,5 uur (i.v.m. knutseltijd). Tijdens het kinderfeestje kunt u er even lekker tussenuit, in de omgeving kunt u een prachtige boswandeling maken of even uitwaaien op het strand.

Het KOOKfeestje

Onder begeleiding van het team van het KinderKOOKeiland maken de kinderen stap voor stap de verschillende gerechten klaar. Bij het samenstellen van het menu wordt tevens rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Alle verschillende aspecten van het koken zullen aan bod komen. Van het snijden van de groentes (proeven is toegestaan), het opruimen van de werkplekken, het dekken van de tafel tot het opeten van de zelfgemaakte gerechten.

Thema's voor de KOOKfeestjes

In overleg zijn er verschillende mogelijkheden om een thema te geven aan het kinderKOOKfeestje, u heeft de keuze uit de volgende thema's:

Voor KOOKfeestjes heeft u de keuze uit 2 verschillende arrangementen (prijzen zijn per persoon en kunnen worden geboekt voor 6-8 kinderen):

Arrangement 1: €18 (2 uur)     Arrangement 2: €20 (2,5 uur)  
- thema gerechtjes      - thema gerechtjes  
- onbeperkt drinken     - onbeperkt drinken  
- wat lekkers     - wat lekkers  
- recepten + diploma     - menukaart of mandje maken
 
    - recepten + diploma  

Boek hier!
     

Boek hier!

  


EXTRA OPTIE: wilt u foto's tijdens het feestje? Voor slechts € 7,50 maken wij foto's die u na afloop van het feestje digitaal krijgt toegestuurd. U kunt deze extra optie tijdens het boeken aangeven.